Menu

Polityka stosowania plików cookies w serwisach ŚCITT Sp. z o.o.

Polityka prywatności

Co to są "cookies" ?

Cookies to niewielkie informacje tekstowe wysyłane przez serwer www a zapisywane na komputerze użytkownika. Pliki cookies w naszym serwisie są wykorzystywane są do obsługi stron wymagających logowania oraz do monitorowania aktywności odwiedzających.

W jaki sposób wykorzystujemy pliki cookies:

- do identyfikacji zalogowanego użytkownika, utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego (po zalogowaniu);

- do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu;

- do gromadzenia informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu ( pliki cookies w naszym serwisie nie identyfikują danych osobowych użytkownika oraz nie mają żadnego wpływu na jego oprogramowanie i sprzęt );

- do zapamiętania wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika ( np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.);

Wykorzystywanie plików cookies podmiotów udostępniających wtyczki społecznościowe:

Nasz serwis używa wtyczek społecznościowych związanych z serwisem Facebook oraz YouTube zatem umożliwia wykorzystywanie mechanizmu plików cookies tych podmiotów.
Zasady wykorzystywania plików przez te podmioty są określone poprzez ich indywidualne zasady ochrony prywatności:

- Facebook - http://pl-pl.facebook.com/help/cookies

- YouTube - http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/

Zarządzanie plikami cookies

Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika, utrudni korzystanie z stron serwisu, w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron serwisu. W celu zarządzania ustawienia cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami:

- Internet Explorer

- Chrome

- Safari

- Firefox

- Opera

Aktualności

  1. ŚCITT
  2. Enterprise Europe Network

Wnioski przygotowane przez ŚCITT z unijną dotacją

Kolejne dwa projekty przygotowane przez zespół Świętokrzyskiego Centrum Innowacji i Transferu Technologii uzyskały unijne dofinansowanie. W tym roku z samego Programu Operacyjnego ...

22-09-2017

Czytaj więcej

Jak prowadzić biznes w Japonii - warsztaty

5 października 2017 w Sali Spacerniak na terenie kampusu Politechniki Krakowskiej przy ul. Warszawskiej 24 w Krakowie odbędą się bezpłatne specjalne warsztaty poświęcone tematyce n...

11-09-2017

Czytaj więcej

Zakończyły się tegoroczne praktyki i staże

Zakończyła się tegoroczna część praktyczna projektu „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region”, którą realizowało Świętokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii. W ...

01-09-2017

Czytaj więcej

ICT Proposers’ Day 2017 – dofinansowanie wyjazdu do Budapesztu

W dniach 9-10 listopada 2017 r. Komisja Europejska organizuje w Budapeszcie największe spotkanie informacyjno- brokerskie w obszarze ICT dla Programu Horyzont 2020 – ICT Proposers’...

02-08-2017

Czytaj więcej

Sprzęt trafił już do szkół

Kilkanaście szkół zawodowych z naszego województwa otrzymało już sprzęt do pracowni kształcenia zawodowego, zakupiony w ramach projektu „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Reg...

31-07-2017

Czytaj więcej

Nauczyciele na praktykach

13 nauczycieli przedmiotów zawodowych zakończyło praktyki u świętokrzyskich przedsiębiorców. W ramach projektu „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region” do września 2018 rok...

26-07-2017

Czytaj więcej

Konsultacje Komisji Europejskiej pn.: Przegląd unijnego prawa konsumenckiego

Komisja zakończyła niedawno tzw. „kontrolę sprawności” (Fitness Check) unijnego prawa konsumenckiego i marketingowego oraz dyrektywy w sprawie praw konsumentów (rezultaty kontroli ...

25-08-2017

Czytaj więcej

Konsultacje Komisji Europejskiej pn. : „Oświadczenie zdrowotne dotyczące roślin i preparatów roślinnych oraz bardziej ogólne ramy regulacyjne odnoszące się do ich stosowania w żywności”

Szanowni Państwo! Dyrekcja Generalna ds. Zdrowia i Bezpieczeństwa Żywności Komisji Europejskiej dokonuje obecnie oceny oświadczeń zdrowotnych dotyczących roślin dodawanych do żywn...

06-06-2017

Czytaj więcej

Konsultacje Komisji Europejskiej pn. : „Profil składników odżywczych w produktach spożywczych opatrzonych oświadczeniami”

Szanowni Państwo! Dyrekcja Generalna ds. Zdrowia i Bezpieczeństwa Żywności Komisji Europejskiej dokonuje obecnie oceny kwestii profili składników odżywczych. Przede wszystkim zami...

06-06-2017

Czytaj więcej

Polsko - niemieckie wydarzenie networkingowe dla świętokrzyskich przedsiębiorców

Firmy z regionu świętokrzyskiego mogą wziąć udział w polsko - niemieckim wydarzeniu networkingowym „Successful R&I between North Rhine-Westphalia and Poland – European Networki...

24-08-2016

Czytaj więcej

Spotkania B2B dla branży spożywczej

Świętokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii wraz z Polską Agencją Rozwoju Przedsiębiorczości organizują międzynarodową giełdę korporacyjną dla branży spożywczej. Spotk...

24-08-2016

Czytaj więcej

Działasz w sektorze MŚP – przyjmij praktykanta z zagranicy

Przedsiębiorcy z sektora MŚP, którzy działają na rynku dłużej niż 3 lata, mogą przyjąć na praktykę młodą osobę z krajów UE. To element programu „Erasmus dla młodych przedsiębiorców...

09-08-2016

Czytaj więcej

Świętokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii Sp. z o.o.
ul. Studencka 1; 25-401 Kielce
tel. 539 934 210, 041 34 32 910, fax 041 34 32 912
NIP: 657-24-40-128, REGON: 292455493

Kapitał Zakładowy: 2 965 000,00 PLN